Dj Cykay

Dj Cykay (Cyrus Khatibi) is geboren op 4 november 1980 in Eindhoven. Toen hij 22 jaar was besloot hij "het vak" dj te gaan leren. Hij is dus opgegroeid met de vinyl platen. Al snel had hij het mixen onder de knie.

Door de jaren heen is hij regelmatig resident dj geweest in clubs en discotheken, op verschillende locaties in Brabant en Limburg. Ook heeft hij meerdere malen op festivals gedraaid en een paar keer in het buitenland.

dj showtek

Van mixen naar produceren

Om een bekende dj te worden heeft dj Cykay een aantal jaren geleden besloten om eigen muziek te gaan produceren. Uiteraard moest hij dan eerst "het vak" produceren onder de knie krijgen. Dit proces duurt wat langer dan leren mixen als dj.

Dit jaar pakt dj Cykay de draad weer op. Niet alleen verzorgt hij dj cursussen. Hij gaat ook aan zijn eigen dj carrière werken door eigen producties te maken en in het weekend te gaan draaien.

Discografie

Wil je mixen horen van dj Cykay? Dat kan.
Ga naar Soundcloud. Daar staan ruim 25 mixen en er worden regelmatig nieuwe mixen toegevoegd. Zo krijg je een idee wat voor muziekstijlen hij draait en hoe hij draait.

Lesgeven

Lesgeven is een sterk punt van dj Cykay. Hij heeft buiten deze branche veel ervaring in lesgeven aan jeugd en aan volwassenen. Hij past zich aan aan de cursist. De één leert nu eenmaal anders dan de ander. Dj Cykay heeft veel geduld en kan de lesstof goed overbrengen aan de cursisten.

Contact

Dutch deejayschool

Cyrus Khatibi
T 06 53 73 78 30

facebooksoundcloud

Heb je nog vragen, of wil je je aanmelden voor een dj cursus? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier:

Naam *
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerking
* Verplichte velden
i4 MUZIQUE